Argumente pro-lgbt

Am fost atat de orbit de toata valva facuta de Coalitia pentru  Familie in vederea realizarii referendumului pentru modificarea Constitutiei in vederea definirii familiei, incat am omis doua mari argumente care atesta vechimea specificului homosexual al poporului roman: unul istoric si unul social.

Argumentul istoric consta in faptul ca noi, romanii, suntem un neam de poponari pentru ca ne tragem din Traian si Decebal.

Argumentul social il consta in faptul ca familiile asa-zis traditionale sunt formate, in fapt, dintr-un homosexual si o lesbiana. Cum? Simplu! Poponarul e acel barbat caruia ii plac barbatii si, in cuplu, isi ia rol de muiere. Lesbiana e acea femeie careia ii plac muierile si, in cuplu, isi ia rol de barbat. Deci?! Mai aveti vreun dubiu?

Asa ca cei mai mari dusmani ai Romaniei nu sunt homosexualii, ci Coalitia pentru Familie si BOR-ul.

Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Traiasca Patriarhul Daniel si toti cei pastoriti de el, clerici si mireni!

2 thoughts on “Argumente pro-lgbt

  1. Aș completa pamfletul tău spunând că Traian și Decebal nu au fost decât niște bărbați cu mai mult de două soții/partenere, căci altfel nu stiu cum au reușit să aibă ca urmași în întreg popor.

    Despre partea a doua, aș spune că măcar pentru a menține farmecul relației, cei doi soți dintr-o familie tradițională își mai schimbă rolurile între ei, așa că nici nu vei mai ști cine este cu adevărat bărbatul și cine este femeia în interiorul cuplului. 😀

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s