Vin alegerile

Va e cunoscuta strigarea “Klaus Iohanis sa traiasca,/ Ca-i capu’ la tara noastra”. Nu e bai, ca o vom actualiza si in loc de Klaus Iohanis vom pune USR-ul.

Prea cinstitii si onestii si modestii si saracii candidati de la USR se pare ca vor fi votati doar de cei naivi, care inca mai cred ca a noastra tara mai este inca democratie (dar a fost vreodata?). Deci, pe langa faptul ca acesti candidati au bani de se kk pe ei, pe site-ul oficial cer sponsorizari de la romani, ca cica ei sunt onesti, sunt un fel de PPDD, adica partid al poporului.
Unii sunt atat de integri, inca au depus simplu un CV, asa la misto, si au intrat direct in Consiliul de Administratie al unor companii de stat. Mmmmm, am depus si eu CV-ul si mi s-a spus simplu, ca nu sunt locuri. Iar eu speram ca macar portar, spalator de WC-uri, dar nimic. Eram prea sarac sa lucrez ca bugetar. Dar ei au reusit.
Altii, sunt atat de buni incat statul i-a selectat sa le faca niste studii de fezabilitate, i-a platit, iar acesti USR-isti onesti, au uitat sa mai predea acele studii si au ramas cu banii. Statul nu s-a suparat. Madam regreta ca a luat banii, nu si ca nu a terminat studiul. Dar vad ca tot madam si ai ei s-ar de cur in sus cand statul da bani pentru reabilitarea unor monumente istorice, cum ar fi biserici sau manastiri ORTODOXE, nu daca sunt catolice, protestante, reformate sau al altor culte.
Tot acesti USR-isti onesti, acuza Biserica Ortodoxa Romana ca face campanie electorala. Acuma, scolitii astia de la MIT (ca parca Universitatea Crestina “Trei crai de la rasarit” din Bucuresti are interzis la olimpici) se cred atat de inteligenti si scoliti incat nu reusesc sa faca diferenta intre Biserica Ortodoxa Romana si Patriarhia Romana. Mai inteligentilor de la USR: eu, Popescu, Ionescu si altii, care suntem ortodocsi si suntem mireni, facem parte din Biserica Ortodoxa Romana. Asa ca e normal sa facem campanie cui vrem si asta nu inseamna ca Biserica Ortodoxa Romana face campanie electorala. Daca va referiti doar la preoti si alte ranguri clericale, va referiti la Patriarhia Romana. Asa ca, mai puteti face niste doctorate, ca tot prosti ca mine ramaneti. Si daca tot nu va convine ca Patriarhia Romana face campanie electorala, de ce voi va faceti campanie electorala in curtea bisericilor? Asta o stiu de la un preot care s-a trezit ca in timpul slujbei, un grup de onesti si inteligenti usr-isti faceau campanie electorala, deranjandu-i pe cei prezenti la Liturghie.

Dar acuma, multi romani ii vor vota, doar ca sa nu voteze PSD-ul. Asa ca de la anul:
“UESEREUL SA TRAIASCA/ CA-I CAPU’ LA TARA NOASTRA!”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s