Europa moderna sau Sclavagismul modern

I) Integrarea Romaniei in structurile europene a fost si este vazuta de unii intelectuali romani ca fiind o aderare la lozinca Revolutiei Franceze, “Libertate, egalitate, fraternitate” (“trei curve metafizice” in conceptia lui Petre Tutea), o revolutie care, conform istoriei prezentate in scoli, a creat statul francez modern. O poveste foarte frumoasa, roz-bonbon, ni se prezinta in manualele de istorie scolara.

Dar ce inseamna Revolutia Franceza? In nici un caz nu inseamna doar trecerea de la monarhie la republica si in nici un caz caderea Bastilliei. La 14 iulie, Franta serbeaza o serie de masacre realizate de revolutionarii francezi de la acea vreme impotriva populatiei. Ca in orice revolta, exista doua tabere. Iar atunci exista tabara revolutionarilor si tabara monarhistilor, tabara care includea patrioti – crestini francezi, oameni ce au luptat pentru linistea statului francez. Pentru a fi siguri ca ideile monarhice nu vor ramane si se vor perpetua, revolutionarii ucid toti partizanii monarhiei, chiar daca acestia erau patrioti; nu au scapat nici femeile, nici copii, nici batranii, nimeni. Totul era considerat contra-revolutionar. Pare cunoscuta practica, nu? Parca si la noi a fost folosita, dar mai recent. Daca e sa fac o comparatie intre revolutionarii francezi ai acelei vremi si membrii Cosa Nostra, pai astia din urma sunt milosi, prin constiinta nu ucid femei si copii.

Mai pe scurt, Franta lui 2016 are la baza peste 170.000 de francezi patrioti ucisi la ordinele conducatorilor revolutiei franceze. Ieri, 14 iulie 2016, la Nice, fara voia lor, francezii au celebrat Ziua Nationala in modul in care isi are originea. Dumnezeu sa-i ierte pe cei morti si sa-i vindece pe cei ramasi in viata!

Si ne mai mira ca simbolul Revolutiei Franceze este prostituata?!

II) Privim cu avid la tarile din vest si mereu spunem ca vrem si noi sa facem Romania o tara ca acelea. Mai ales faza cu respectarea Drepturilor Omului in acele tari, e mai amuzanta decat un banc bun. Curios este ca Marea Britanie, Franta, Belgia, Spania, Olanda, Germania…. vorbesc de drepturile omului, cand tocmai aceste tari sunt capul de afis ale celor mai recente atrocitati impotriva umanitatii petrecute la nivel mondial. Germania e recunoscuta pentru faptul ca a modificat harta Europei cum a dorit si pentru superioritatea rasei germane. Despre celelalte 5 au devenit ceea ce sunt datorita sclavilor din coloniile cucerite in scopul praduirii resurselor, dar punand in fata “dorinta de crestinare a popoarelor salbatice”. Daca in tarile romane, sclavia a fost abolita in 1856, iar sclavi erau tiganii si tatarii capturati in urma bataliilor si nerascumparati de hani, in tarile vestice, mult adorate, sclavii erau adusi de pe alte continente. O mare diferenta! Mai ales ca, in urma izvoarelor istorice, tiganii (etnie de origine indo-europeana) au aparut pe teritoriile romane o data cu primele invazii tatare (secolul XIII), fiind folositi de acestia pe post de iscoade.

Sa nu uitam ca ultimele tari care au abolit definitiv sclavia au facut-o dupa 1900, cam tarziu raportat la cat de involuati suntem noi romanii, nu?! In anii ’90, in Rwanda a avut loc cel mai sangeros masacru in interiorul populatiei rwandeze, mai exact intre cele doua categorii (hutu si tutsi), culmea, categorii concepute de belgieni (Rwanda fiind o colonie belgiana). In perioada in care Belgia conducea modernitatea europeana, ne vorbea noua, salbaticilor de romani, ce inseamna drepturile omului, cum le apara ea, de aceea si cele mai importante institutii ale Uniunii Europene sunt pe teritoriul Belgiei, intr-o colonie belgiana din Africa, populatia bastinasa se auto-masacra pentru ca belgienilor ii impartisera in doua categorii, unii mai privilegiati decat altii, pentru ca aveau urechile nu stiu cum sau ca nasul il aveau nu stiu cum. Chiar atat de sanatoasa e logica belgiana?

Se pot spune multe referitor la sclavagismul practicat de europeni, dar ma indrept catre sclavagismul din tara noastra. Tiganii (fostii sclavi) sunt acum stapani de sclavi. Sar intelectualii romani ca taranii si Biserica sunt vinovati pentru ca acolo erau sclavi. Eu stiu ca atunci cand apar muncitori zilieri intr-o localitate rurala, prima care se intereseaza de fetele noi din zona e Politia. Cum o parte din sclavi erau trimisi sa fure lemne din padure, deci nu erau legati, deci puteau fugi, inseamna ca au fost vazuti de politistii locali. Daca acestia nu si-au aratat nici un interes fata de acestia oameni, ce vina au taranii si Biserica?!

Si sa-mi explice si mie cineva logica sub care a fost gestionata acesta situatie. Treaba aceasta incepe in 2008, iar in 2012 incep investigatiile; deci incep, nu ca atunci se afla de sclavii de la Berevoesti. Si abia in 2016 se intervine, ca la razboi si sunt arestati toti cei implicati…. direct: clanurile de tigani din Mafia Lemnului.

Cum pizda ma-sii timp de 8 ani de zile niste tigani care detineau sclavi, furau lemne din padurea statului si le vindeau asa… ca la targ? La 2 kilometri de mine este tot o padure a statului. Se fura numai o cioata din pamant fara acordul padurarului, de unul vai de mamaliga lui, sa o puna pe foc sa faca o mamaliga (ca nu are nici aragaz), iar a doua zi e aflat, chemat la Politie si maturat cu el de parca ar fi devalizat bugetul statului. Si astia, au furat ei nestingheriti din padurea statului si vindeau si bagau ei banul doar in buzunarul lor?! Bravo, ma! Ati gasit prostii care sa puna botul la povestea asta.

Si presa la datorie: “Mafia Lemnului detine sclavi!” Adica niste familii de tigani cu cateva Iveco Daily au distrus padurile tarii, nu austriacul cetatean de onoare al oraselor din Romania ce cara lemne cu tiruri de mare tonaj.

Concluzie: Dragi romani, vrea sa va spun ca avem onoarea de a trai intr-o Romanie europeana, o Romanie ce are si ea sclavi in lanturi, ca tarile pe care le admirati si in care munciti si pe care le ridicati in slavi, o Romanie in care avem si sclavi cu drepturi, remunerati – adica voi – care va petreceti alergand pentru marile companii europene ce ii doare in nodul baticului ca voi traiti in Romania si va tratati in spitalele din Romania (dar voi traiti pentru companie, compania e viata voastra). Felicitari! Cei care au murit in ’89 sunt mandrii de voi! Ati construit o tara frumoasa, europeana cu drepturi. Mai trebuie sa recunoastem delfinii ca persoane non-umane si nu mai avem nimic de reglementat in tara asta. Totul e perfect, european!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s