Covrigi, lapte, miere si lanuri bogate

Dupa aceste alegeri in care aruncatul cu noroi in semeni a devenit sport national, euforia bucuriei castigarii alegerilor de catre sas inca mai continua. Nu stiu cum cred altii ca va fi, dar va spun ca la ciusmeaua din curte a inceput sa curga lapte, vaca imi da numai miere, dulaul se plimba cu covrigii in coada si, cu toate ca vine iarna, campul a rodit iar numai grau frumos si bogat.

Dragi romani, care ati stat sau nu la coada, asezati-va si reveniti-va: nu voi ati castigat, nu noi am castigat. EI AU CASTIGAT! Noi doar i-am legitimat sa-si bata joc de noi. Atat. Nu sunteti eroi pentru nimeni. Ati ales doar pe cel care se va lauda ca va reprezinta si ca este mandatat sa ia masurile necesare impotriva voastra, recte a noastra. De cand ma stiu nu am vazut ca o masura juridica sa afecteze vreun om corupt, mai exact pe unul necinstit. Toate masurile luate afecteaza pe cei cinstiti, necinstitii prospera incontinuu.

Democratie?! Reciti definitia democratiei si incercati sa o regasiti macar in proportie de 30% in ce se intampla acum in statele dezvoltate. Vreau sa vad si eu un stat in care conducerea i-a toate deciziile dorite de majoritate, acea majoritate zdrobitoare. (In acest caz nu ar trebuii ca in nici un stat sa existe legalizate homosexualitatea, prostitutia, drogurile, etc.)

In 2009, Traian Basescu facea bai de multime la fel ca in 2004. Acum se intampla la fel. In 2009 romanii isi faceau iluzii ca va fi mai bine, la fel ca in 2004. Suntem in 2014 si ne plangem ca e din ce in ce mai greu.

Concluzia: vom avea parte, de acum, de alte certuri la nivel de conducere a tarii, pentru ca va avea loc o rocada a coruptilor. Cei drept, astia de la PSD micsorasera cusca in care eram, iar cei de la ACL au venit cu o cusca mai mare, mai incapatoare. Acum putem face cu schimbul, macar unul se va odihni cat ceilalti vor sta in picioare.

Si nu uitati: nu presedintele, nu guvernul, nu parlamentul conduc acesta tara.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s