FITI EUROPENI! SPUNETI STOP BARBARIEI!

Multi romani mi-au spus ca neamul meu este un neam de oameni inapoiati si frustrati. M-am incapatanat sa accept acest lucru, dar de vreo cateva zile le dau dreptate si va voi impartasi si voua acest lucru.

Traim intr-un secol al tehnologiei si al automatizarii proceselor industriale, astfel ca nu mai este necesar sa obtinem alimente facand activitati barbare. Chiar daca nu avem suficienti bani sa achizitionam utilaje noi, putem totusi sa cumparam utilaje la mana a doua, incat sa realizam activitatile necesare unei vieti armonioase, pastrand in totalitate fata umana a romanului european.

Este luna august si cu durere in suflet va anunt ca in a doua jumatate a lunii romanii de la sate vor incepe o activitate barbara, inumana si antieuropeana. Prunii, pomi fructiferi cultivati in toate satele Romaniei, ajung la stadiul in care recolta le poate fi culeasa. Romanii, neam barbar si inapoiat, vor incepe asa numitul “batut al prunilor”.

Cum este posibil ca in secolul XXI sa mai iei o prajina si sa lovesti cu brutalitate ramurile plapande ale unui biet pom nevinovat?! Cum este posibil ca in secolul XXI sa ai in minte astfel de barbarii?! Cum se poate ca dupa 7 ani de integrare in Uniunea Europeana sa mai avem un astfel de comportament?! Este inadmisibil! Ganditi-va ca peste doua luni va avea loc un alt eveniment de o astfel de cruzime inumana: BATUTUL NUCILOR.

Fac apel catre toti romanii: LUATI ATITUDINE LA ACTELE DE BARBARIE! SPUNETI STOP VIOLENTEI IMPOTRIVA POMILOR FRUCTIFERI!

Si pe ei ii doare!

P.S.: Oare cati romani inca mai bat covoarele?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s