Ce ti-e omul!

Nu intelegeam deloc de ce patronii au o atitudine de oamenim superiori fata de proprii angajati si, cateodata, considera moral sa spuna angajatului ca este “un golan luat de pe strada, din mila, si i s-a dat o paine sa manance”.

Incep sa inteleg cum au ajuns acestia oameni la acest statut superior de “inteligenta” uitandu-ma la cei din generatia mea si generatiile apropiate cum se comporta dupa ce isi vad buzunarele pline cu bani si ducand o lipsa totala de constiinta. Uita ca au plecat de la un blid de tinichea din care manca toata familia, dar pentru simplul fapt ca merg cu o masina (SH) din 2005 incoace si au reusit sa-si faca si buda in casa, deja sunt printre oamenii de frunte ai satului.

Daca au acest comportament din momentul ce au inceput sa se cace in casa, sa mor eu daca imi voi face buda in mijlocul casei, ca cica asa “e normele europene”.

P.S.: Daca va luati angajamentul ca faceti un serviciu unei persoane, faceti-l atunci cand aceasta are nevoie si faceti-l cu simt de raspundere, nu ca si cum i-ati face un mare favor din preamarita voastra bunatate.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s