Homosexualitatea, tiganimea, extremismul si criza financiara

De ani buni citim in presa, iar ai nostrii conducatori ne reamintesc, ca suntem inca in criza financiara sau ca am iesit din criza dar efectele ei inca se mai simt. Chiar ma intreb si eu cum de s-a produs aceasta criza in “mod natural”, cand sistemul bancar si moneda sunt inventii ale omului?

Dar sa revin la pasarica mea. Suntem in criza financiara sau am iesit, inca nu am inteles, iar toti guvernantii sunt axati pe a face economii la buget si pe a reduce cheltuielile statului. Dar, cu toate acestea finanteaza la greu o serie de “proiecte” (in ziua de azi nu iti intra dumicatul in gura de atatea proiecte) pe care le consider total nepotrivite pentru aceasta perioada si pentru aceste vremuri.

1) Pentru ce finanteaza autoritatile locale aceste parade ale homosexualilor din banii publici cand localitatile au atat de multe lipsuri ce trebuie realizate? Si nu aloca niste sume derizorii asemeni unor festivaluri pentru copii, pentru concursuri scolare sau pentru educatie si sanatate. Aloca sume de ordinul miilor de euro, chiar a zecilor de mii de euro.

Vezi Doamne, ca homosexualii nu sunt acceptati de societate. Serios acum: credeti ca pe mine  (care scriu aceste randuri) ma deranjeaza ca voi (cei care cititi aceste randuri) va fu&#ti, faceti sex, faceti dragoste sau va cotaiti cu o persoana de acelasi sex in dormitorul vostru? Atat timp cat nu ma deranjati prin a va plange ca lumea nu va accepta pentru ce faceti in intimitatea casei voastre nu am nici o treaba cu voi. Sexul (ca pana la urma la asta de rezuma homosexualitatea) tine de intimitatea voastra si nu este o problema a societatii. Fac si eu o asociatie de aparare a drepturilor a celor care se kk albastru si protestez ca cei care se kk albastru nu sunt angajati din motivul ca se kk albastru. Are logica treaba asta, nu?

2) De cum s-a inceput aderarea Romaniei la UE si pana in prezent, tara noastra cheltuie sume enorme de euro (iar aici vorbim de milioane de euro) pe proiecte de integrare a tiganilor in societate. Sa inteleg ca in comunism au fost integrati in societate si acum nu mai sunt? Democratia i-a respins din societate? Atunci noi nu avem democratie, ci avem extremism de dreapta daca tiganii sunt marginalizati. Dar guvernantii sustin ca avem o tara democratica, noi ii credem, deci tiganii nu sunt respinsi de societate.

Acum pentru ce se cheltuie sume enorme de bani pentru integrarea tiganilor in societate, daca ei nu vor sa munceasca? Eu stau la podgorie, iar in anii trecuti veneau suficienti tigani la munca in vie si la cultura mare. In prezent vin foarte putini si foarte scumpi. Pretul zilei de munca este de 50 de lei (raportat la 5 zile pe saptamana inseamna 1000 de lei sau 1200 de lei 6 zile pe saptamana). Cei care lucrati la privat aveti acest venit? Eu am avut 1000 de lei pentru 6 zile pe saptamana, contract de munca. Eram om cu serviciu :D! Chiar si asa, pentru ei pretul e prea mic, “mai bine stau acasa, decat sa muncesc pe atata”. Asta in conditiile in care primesc si ajutor social.

Deci: pentru ce atatea milioane de euro aruncate pe fereastra daca tiganii nu vor sa munceasca? Aaa, sunt si tigani care muncesc cinstit, au o mica afacere a lor sau lucreaza la o firma. Dar acestia sunt foarte putini, infim de putini comparativ cu majoritatea lor. Oare acestia cum au reusit sa se integreze in societate?

3) Se bat in piept guvernantii ca ei lupta impotriva extremismului din tara noastra. Singurul partid continuator al Miscarii Legionare (impus in istorie ca miscare extremista de dreapta) este Partidul Totul Pentru Tara, care mai nou a fost suspendat. Iar despre actele de cruzime ale membrilor acestui partid presupun ca ati citit in fiecare zi prin ziare. Asa de sangeros este. In rest, celelalte partide si organizatii considerate de extrema dreapta au finantare de la stat pentru a exista. Chiar Noua Dreapta se pare ca este finantata chiar de un evreu de pe la noi, iar daca intrati pe site-ul miscarii veti gasi multe afirmatii denigratoare la adresa altor etnii din tara noastra.

Nu mai zic de UDMR, care este finantat in totalitate de stat, toate evenimentele lor cu scop revizionist sunt finantate de statul roman (indiferent de partidul  de la putere). Ma uitam prin presa ca Dan Tanasa si Bogdan Diaconu, activisti pentru apararea drepturilor romanilor din judetele Covasna, Harghita si Mures, sunt amenintati constant de maghiari nostrii. Daca acesti doi romani care impun legislatia romana la nivel de judet sunt extremisti, oare ce sunt o suta de maghiari care forteaza 10 romani sa vorbeasca maghiara in propria tara?

Chiar trebuie sa fie alimentate cu bani de la stat (bani de ai mei, ai dumneavoastra, ai parintilor nostiri) aceste acte de non-valoare umana? Ca mai alaltaieri s-au imprumutat guvernantii de la FMI ca nu aveau bani pentru plata pensiilor. Si cine ramanea cu pensia amanata? Cei care au pensii de pana la 900 de lei, ca acestia sunt majoritate zdrobitoare. “N-au pensie, nu-si cumpara medicamente, nu-si iau mancare si mor da-i drea&*! Mai facem economie la buget.” Ca asta e gandirea.

Apropo, eu nu am vazut nici un guvern de stanga sau de dreapta care sa nu finanteze aceste “proiecte europene”: homosexualitate, tiganime si etnici extremisti. Voi ati vazut?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s