Horoscopul zilei de 11 februarie 2014 – Gemeni

http://www.eastrolog.ro/

Sunteti nevoit sa cheltuiti o suma importanta pentru a repara unui obiect casnic de care nu va puteti lipsi. Dupa-amiaza, va schimbati programul in ultimul moment pentru a va ocupa de problemele partenerului de viata. Va recomandam sa acceptati ajutorul celor apropiati, daca vreti sa evitati intarzierile.

http://astromax.eva.ro/

Te simti stramtorata astazi, si nu este doar o senzatie, ci un fapt concret. Daca simti ca nu iti mai ajung banii, incearca sa iti reduci cheltuielile cat poti tu de mult.

http://www.horoscopdragoste.ro/

Competenta amoroasa de care dati dovada este un avantaj atunci cand se decide cine are ultimul cuvant in relatia voastra , desi sarcina de multe ori nu vi se incredinteaza pe motiv ca uneori sunteti prea distrat si va ia cu usurinta valul.Ar fi bine sa va dati ceva mai mult silinta de a demonstra si practic ca sunteti demn de increderea totala a partenerei, altfel riscati sa ramaneti doar ganditorul sef, in timp ce forma concreta a deciziilor mai poate suferi ajustari de moment in functie de starile din viitor ale partenerei si veti putea fi astfel mult mai usor luat prin surprindere.

http://horoscop.rol.ro/

S-ar putea ca o colega de la serviciu sa-ti faca ochi dulci. Ar fi indicat sa nu te lasi impresionat, deoarece in spate se ascund alte interese.

http://www.ziare.com/

Esti foarte fericit datorita unei realizari in activitatea profesionala. Nu luai in calcul varianta ca rezultatele sa apara atat de repede.

http://www.gandul.info/

 Puteti investi cu incredere in afaceri, pentru ca parcurgeti o perioada favorabila, in care faceti alegeri inspirate. Puteti rezolva probleme financiare foarte dificile. In partea a doua a zilei, va simtiti excelent la o petrecere cu prietenii. Va sfatuim sa fiti ponderat.

Pana acum nimic nu mi s-a realizat. Pentru partea a doua imi propun sa mai citesc ceva, in nici un caz etichetele de pe sticlele cu bautura.