Omul de Java

Sau Omul de Neanderthal este o faza ipotetica din evolutia omului. Din cele citite de mine se pare ca acest om a fost obtinut dintr-o mandibula de Homo Sapiens. Prin urmare desenele cu infatisarea Omului de Java sunt doar false inchipuri, din moment ce nu sunt date concrete despre existenta lui. Deci (nici o fraza fara “deci”) nu sunt alte oase care sa ateste existenta lui, nu sunt populatii care sa ateste existenta acestei etape in dezvoltarea omului normal, nu avem nici o dovada clara ca acest om a existat, doar niste desene facute de oameni cu probleme psihice, platiti cu banii nostrii si avand niste functii de mari oameni de stiinta.

Pai sa faci un om intreg (care nici macar nu a existat) este ca si cum ai face un Golf IV Sport Edition utilizand un singur surub de 4 mm cu lungime de 12mm. E imposibil!

Si ma uit cum ne ia UE banii sa sprijine o serie de cercetari care nu au nici un rezultat si nu aduc nici un folos omului platitor.

5 thoughts on “Omul de Java

  1. Din păcate, am citit despre descoperiri uluitoare, care au trecut ne băgate în seamă, pentru că nu coincideau cu interese ale celor mari! Inclusiv despre noi, urmașii tracilor/dacilor!!!

  2. Prostiile astea de proiecte menite a manca banii, sunt mici copiii pe langa constructia Acceleratorului de particule de la Geneva, destinat gasirii “particulei lui Dumnezeu”, bozonul Higgs… a carui constructie a costat peste 3,7 miliarde de euro 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s