Spaima media

A fost acum doua zile, sau nu mai stiu cand, oricum recent, un cutremur de 4,5 grade pe scara Richter. Valva mare pentru acest cutremur de parca ar fi venit apocalipsa. Eu personal nici nu l-am simtit, mai ales ca la ora respectiva eram in casa, me feream de caldura soarelui si teoretic trebuia sa-l observ. Acuma un carcotas va spune ca sunt nesimtit; omul nesimtit e acela pe care altii nu il simt cand e pe langa ei, nu cel care nu simte anumiti stimuli.

Dom’le, eu stau chiar gard-in-gard cu Nea Bataila si nu ma sperii asa de tare, precum se sperie o reporterita de la ora 5 sau un reporter de teren. Ma uitam ca unii se agita de aiurea si mai sperie si alti oameni. Altii chiar cred ca vine apocalipsa. Calmati-va mai, oameni buni!

Circa 8 ani in urma a fost iarasi un cutremur la fel de mare pe la 4 – 5 dimineata. M-a zgaltatit bine de ma trezit din somn, apoi, cand s-a linistit, m-am culcat la loc. In microbuzul ce ma ducea la oras lumea foarte calma intreba care pe care a simtit cutremurul “devastator”. Unii da, altii nu, toti calmi si linistiti. Numai la tv valva de parca ar fi cazut pretul titeiului si se devalorizase euro.

Asa ca la urmatorul cutremurul incercati sa va pastrati calmul, ca nimeni nu va muri inainte de termenul dat de Dumnezeu si nu va lasati manipulati de orice forma de media care face o nimica toata din tantar armasar.

Judecata luminata si o saptamana in forta!

One thought on “Spaima media

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s