V-a fost dor de el?

Putine, dar foarte putine, sunt motivele pentru care comunismul, in special Ceausescu, a avut efecte pozitive in Romania: a creat locuri de munca pentru tinerii absolventi fara experienta (ceea ce astazi nu se mai intampla) si a lasat  o tara cu datorii externe 0 (zero), ba chiar altii erau datori Romaniei. Iar sa-l mai vezi pe Ceausescu luand parte la o Taina a Inmormantarii iti da multe semne de intrebare asupra convingerilor lui ateiste.

Marturiile multor oameni ce au cunoscut regimul Ceausescu spun ca Nicolae a fost cu mult mai roman, poate chiar un pic Roman, fata de consoarta lui, Elena. Iar sfarsitul regimului s-ar fi datorat mai mult ei si mai putin lui. Eu nu pot sa imi exprim o parere, deoarece aveam trei ani la revolutie, doar va  spun marturiile celor care au trait acele vremuri.

Va las si un documentar autobiografic a lui Nicolae Ceausescu sa va amintiti de el, cei care ati trait vremurile, si sa il cunoastem pe Nicolae Ceausescu, cei care am auzit de el si nu l-am trait.

One thought on “V-a fost dor de el?

  1. Nice reading about you

    Thanks for visiting my blog. Be in touch. Browse through the category sections, I feel you may find something of your interest.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s