Unde ne sunt femeile?

Unde ne sunt femeile? Asta nu intreb eu, intreaba lumea. Lumea formata din indivizi de sex masculin, indivizi de sex feminini, indivizi de toate varstele.

Ma uit cu stupoare cum, din zi in zi, femeile sufera o decadere morala (si nu sociala) tot mai puternica, ele dorind sa fie egale barbatului. De ce vor asta? M-am amuzat teribil cand am discutat, candva, cu cateva colege de facultate, ca “femeia sa fie supusa barbatului”. Si e adevarat ca in Taina Casatoriei preotul spune una din legile divine, care stau la baza casatoriei, ca “femeia sa fie supusa barbatului”. Deoarece femeia a fost creata de Dumnezeu sa-l ajute pe barbat si nu barbatul a fost creat sa ajute femeia, deoarece femeia a fost creata dupa crearea barbatului. Dar tot legile divine spun ca femeia si barbatul, prin Taina Casatoriei, devin un singur trup in fata lui Dumnezeu. Si va intreb scumpele mele femei: cum puteti crede ca voi sunteti supuse, sclave, treapta a doua a societatii, paria sexelor, daca tocmai Dumnezeu va facut egale barbatului si in fata Lui sunteti egale barbatului?

Discutam cu un prieten despre ce se intampla cu femeile si anormalitatea societatii noastre. Si observam cum noi, barbatii tineri, cautam o femeie careia sa-i incredintam sufletul nostru si sa punem bazale unei familii. Bine, trupuri de femei gasesti, dar sunt goale, goale de continut, goale de sentimente, goale de orice. Ar fi in stare sa-ti faca si omleta citind reteta din retetar. Nu vrem asa ceva. Nu vrem femei care sa mearga la psiholog sa invete cum sa-ti cresca copilul sau sa-l creasca dupa articolele citite in reviste gen “Mama si copilul” (cei care lucreaza la astfel de reviste sunt tampiti; spun ca pe copil, ca sa fie sanatos, trebuie sa-l hranesti la anumite ore, cu anumte produse din comert – nu cu biscuti si mar ras -, iar daca plange intre mese, mama sa caute sa-l linisteasca. De unde sa stie acel copil de 2 luni sau de 6 luni ca ma-sa e nebuna? El cere de mancareca asta are nevoie.). Noi cautam acele femei construite pe bazele simtirii si iubirii.

Mai observam ca femeile educate si normale cu care am putea forma o familie sunt obsedate de munca. Daca primesc un bonus sau mariri de salariu sau sunt vazute bine de sefi si promovate, ele renunta la familie. Alte femei sunt obsedate de viata: petreceri, senzatii tari, f*******, mergand pe ideea ca “o viata am” (******* = utaiuri). Oare, chiar o viata? Dar pe cea de dupa nu o pune-ti la socoteala?! Omul modern a schimbat sintagma de “a face dragoste” cu “a face sex”; a golit-o de continut, a facut-o egala cu zero. Doar sintagma “a face dragoste” nu a avut dintotdeauna inteles sexual, a capatat acest inteles, apoi i s-a dat o forma mai directa, iar acum e nespus de direct: f**** (**** = utai).

Acest fapt nu da dovada de egalitate intre sexe, ci dimpotriva distruge egalitatea nescrisa dintre ele. Rolul femeii este de a fi temelia familiei: anume sa ingrijeasca familia. Rolul barbatului era de a aduce cele trebuincioase familiei din exterior: anume sa protejeze familia.

Dar ce mai inseamna familia? Copii. Un copil sanatos nu e doar cel care are un trup solid, ci cel care invata toate valorile parintilor si le duce mai departe in timp. Apoi, in prezent toate aceste valori se duc pe Apa Sambetei, ca rar mai vezi caute un copil cu o conduita in fata careia sa te pleci, tu ca om matur. Iar cand gasesti un astfel de copil intelegi ce oameni de valoare sunt parintii, in special mama.

Bine mai sunt si femei care spun in gura mare “ca am un sentiment matern extraordinar; abia astept sa am un copil”. Sunt nebune. Acelea stiu ceva, dar nu stiu esenta. Din cate femei am intalnit, avand aceasta idee mi-au trezit foarte multe intrebari legat de cat de stabile psihic sunt. Raspunsul l-am gasit in neaflarea nici unui dram de iubire in ele. Iubirea o percepeau altfel.

Voi femeile spuneti ca ati fost marginalizate de societate. I-aaaaa cautati voi in istoria noastra, a romanilor, si, dupa, in istoria intregii lumi (nu mai zic in Biblie) sa vedeti ca istoria a fost realizata de femei si nu de barbati; culmea, de femei care niciodata nu cerusera sa fie egale barbatului. Aici nu ma refer la faptul ca in acte sa fie trecute numele femeii care luase decizia. NU! Ma refer la faptul ca femeile si-au influentat sotii, amantii, fii, nepotii, prietentii etc in deciziile lor, direct si/sau indirect. Voi tineti neaparat sa va apara numele mentionat pe acte, pe documente. Daca acele dcumente au o influenta nefasta asupra societatii?! Nu mai bine sa fie un barbat, decat o femeie, care primeste in fata definitia ateista a actului prin care doi atei i-au contact in a-si crea plozii (ei nu fac copii – notiunea de copil este de origine divina, iar ei nu cred in Dumnezeu)?

Voi femeile chiar sunteti multumite de aceasta societate pe care a-ti creat-o, o societate in care aveti drepturi egale cu barbatul?

Voi femeile chiar sunteti multumite ca atunci cand sunteti intr-un grup numai de barbati acestia “sa-si bage p***” in ceva de fata cu voi (*** = ula)? Daca isi va aduce aminte va spune “imi cer scuze ca e o femeie langa noi”?

Voi femeile chiar sunteti multumite sa fiti denumite “pizde”? Aceasta denumire va catalogheaza ca fiind niste elemente sexuale, atat. Apoi tot voi: “asa sunt toti barbatii”, “ne f** si apoi nu ne mai baga in seama” (** = ut). Voi ne-ati lasat sa va catalogam.

Voi femeile chiar sunteti multumite sa nu fiti respectate atunci cand apareti, numai, intr-un grup de oameni? Pana sa aveti drepturile scrise, o femeie care intra intr-o camera plina cu barbati impunea tacere doar prin prezenta ei acolo, fara sa spuna nici un cuvant. Toti barbatii se ridicau in picioare in semn de respect. Daca femeia lua loc la masa, toti barbatii se ridicau in picioare; la fel cand femeia se ridica si pleca de la masa. Dragele mele, acum voi aveti parte de asa ceva? Nu, pentru ca educatia acelor barbati se datora femeilor, “acelor sclave batjocorite de barbati sa stea incuiate in casa si sa gateasca, sa spele haine, chiloti, sa gateasca si sa nu vada lumina soarelui”. Asa gandesc acele femei incuiate ce se considera feministe, femei care cer drepturile femeilor.

Dragele mele va intreb: cine este temelia societatii? Familia, mai precis uniunea sacra dintre un barbat si o femeie. Cine este nucleul familiei? Copilul. Cui ii revine responsabilitatea de a crea copilul si de al educa? Femeii.

Si acestea le aflati daca voi credeti in Dumnezeu, Pentru ca El a lasat aceste legi, nu le spun eu sau nu “le-am scos din burta”.

Imi este ca imi raspunde ecoul daca mai intreb o data “Unde ne sunt femeile?”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s