Caderea teoriei evolutioniste

Hristos a inviat! In ultima vreme a aparut o serie de dispute intre ideologiile teiste si cele ateiste privind originea vietii. Cu toate ca Biserica incurajeaza, si chiar finanteaza, stiintele in vederea imbunatatirii vietii omului pe pamant, fara a crea prejudicii mediului inconjurator, ateii, mai mandrii prin rationamentul lor, nu constientizeaza importanta anumitor descoperiri si doresc sa le perfectioneze prin a le face mai complicate, in nici un caz mai complexe.

Pentru ca dovezile nu sunt suficient de solide, iar argumentele nu exista, teoria evolutionista incepe, incetul cu incetul, sa creeze noi intrebari care, din lipsa raspunsului, conduc la subrezirea acestei teorii. Daca marele Darwin a spus ca omul se trage din maimuta, atunci de ce ADN-ul uman este asemenator cu cel al maimutei in proportie de 1,6  pana la 2 % (in functie de specia de maimuta), chiar daca genele impartite sunt in proportie de peste 98%? De ce, tot stiintific dovedit, ADN-ul uman este intr-o proportie mult mai ridicata asemenator cu cel al cobailor?

Teoria evolutionista insa nu raspunde la o intrebare, si cu siguranta nici ca va putea vreodata sa raspunda: dintre toate fiintele pamantului, de ce tocmai omul este cel care a dobandit toate abilitatile necesare supravietuirii in orice conditii pedoclimatice si care este rolul lui pe acest pamant?

Vor fi cativa luminati, sau mai bine zis iluminati (ca ei nu sunt precum ortodocsii, ei se lumineaza singuri prin fotosinteza), care vor spune simplu ca a avut loc selectia naturala. Conform evolutionistilor, selectia naturala se aplica intre toti indivizii de pe pamant. Atunci ii intreb: intre un om si un bananier (avem circa 40% gene asemanatoare cu ale bananei) de partea cui va fi selectia naturala? Cine supravietuieste? Din start aceasta selectie naturala pica din postura de lege fundamentala. Selectia naturala poate avea loc numai in interiorul unei singure specii, anume numai intre oameni, numai intre furnici, numai intre lalele etc. Acolo unde o specie dispare in dauna alteia, a existat o influenta nefasta a unui factor exterior, de cele mai multe ori omul este acel factor.

Nu de putine ori, cercetatorii au descoperit ecosisteme perfect echilibrate. Dupa o serie de fenomene naturale, in care s-a creat ceva “haos” in acele ecosisteme, acestea s-au regenerat in aceeasi perfecta stare de echilibru. Din start acolo selectia naturala nu a avut ce cauta.

Revin la intrebarea: care este scopul omului pe pamant si de ce el dintre toate vietuitoarele pamantului? Si mai aduc o intrebare: de ce tocmai Pamantul este planeta ce sustine viata dintre toate planetele galaxiei si ale galaxiilor vecine?

Va las aici un documentar interesant care stiintific dovedeste nulitatea teoriei evolutioniste.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s