Minunea de la Valea Plopului

Hristos a inviat! Din pacate nu am gasit un reportaj mai recent, decat pe aceasta din 2011, despre Minunea de la Valea Plopului. Aici Parintele Nicolae Tanase este unul din sfintii in viata, asemeni Parintelui Mihail Jar. Acesta Om are in prezent 400 de suflete, carora le ofera o sansa la viata, la educatie, la o viata de Om binecuvantata de Dumnezeu. La momentul realizarii reportajului, Parintele avea 328 de copii, in prezent numarul lor crescand catre 400, poate la aceasta ora este cu mult mai mare. Lucrarea acestui Om vine din adancul Sufletului sau, fiind ajutat de oamenii din zona si de cei ce-i trec pragul, nici un banut de la stat. Nu ca statul nu ar oferi, Parintele Tanase ii refuza, veti afla motivul din acest reportaj.

Acum revin cu intrebarea catre atei: cati atei fac astfel de minuni din vointa lor si fara sa racneasca ca statul nu ii ajuta sau ca statul ar trebuii sa faca? Ateii sunt precum parlamentarii: au idei, altii sa munceasca. Aveam si eu odata un sef (comunist inrait) vroia sa i se spuna “Domn’ inginer”, cu toate ca facuse facultatea cu plocoane si nu avea nici o treaba cu ingineria, intocmai ca ateii. Cati atei au astfel de initiative si ofera dragoste copiilor asupra carora isi iau responsabilitatea sa-i creasca? Mi se ridica parul pe mana cand ma gandesc ca printre acei copii sunt si copiii nedoriti ai unor atei. Cum ateii nu au dovedit stiintific ca dragostea exista (nu i-au gasit ADN-ul), prin urmare ei nu cred in dragoste, ci in sex, asemeni marelui deputat Remus Cernea. Iar astfel de oameni nu fac copii, ei fac plozi.

Daca stiti persoane cu convingeri ateiste, dati-le exemplele Parintelui Tanase si ale Parintelui Jar, poate isi vor mai lasa domoala ingamfarea de mari rationalisti si oameni cu  gandire libera.

One thought on “Minunea de la Valea Plopului

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s