Cum iti controlezi ADN-ul

Am descoperit aceste doua documentare dintr-o pura intamplare; sunt oameni care spun ca nimic nu-i intamplator.

In primul documentar se vorbeste despre noile “razboaie” care au loc acum, “razboaie” ce au ca scop manipularea maselor de oameni. Si daca constientizam ca multe din aceste “razboaie” sunt duse prin intermediul mass-media, am realiza cine sunt castigatorii. Reclamele la medicamente sau la o serie de lanturi de farmacii sunt mai dese decat cele la un produs din carne sau la o specialitate de branza tipic unei regiuni din Romania. Astazi, farmaciile nu mai sunt locuri in care sa intri ca la Biserica; acum intri si ceri: “Vreau si eu doua cutii cu aspirin C, ca aspirina nu e buna, trei de nitropector, una de paracetamol cosinus si un tub de unguent.” Bineinteles ca vei fi servit prompt si cu zambete pe buze si, daca ai si card de fidelitate, mai primesti si niste bizuuri. Doar clientul conteaza. La ora actuala industria farmaceutica este a doua mare industrie mondiala dupa petrol, ca valori tranzactionate. In plus produsele acestei industrii nu vindeca, ci doar iti calmeaza durerile.

Chiar azi ascultam o reclama a unui mare operator de telefonie mobila, in care promova o serie de abonamente prin care sa treci de la banalul telefon, cu Java la, un smartfoun (trebuie sa obligam DEX-ul sa recunoasca aceste cuvinte dacizate). In aceasta seara am vazut o stire in care tocmai smartfounurile sunt cele mai vulnerabile masini (si calculatorul este o masina; dau aceste explicatii pentru atei, o rasa de oameni super-inteligenti care sunt rationalisti si a<g>nosti), ele furnizand toate datele noastre confidentiale celor fata de care mai vrem sa avem intimitate. Plus ca sunt multi oameni care au cate 3 – 4 telefoane, fiecare telefon avand o cartela pentru fiecare retea. Adica bani aruncati de pomana doar pentru a fi ….. prost, in opinia mea. Acestia se expun la radiatii periculoase foarte mult timp, ca doar le tine langa el sa moara dusmanii de ciuda.

O alta modalitate de manipulare a maselor de oameni o constau emisiunile, asa zis de divertisment, care prin regia lor, promoveaza prostia si non-valorile. Emisiuni precum cele moderate de Maruta, Dan Negru sau senzationalele breiching niuzuri pe banda galbena nu fac decat sa distraga omul de la activitatile lui normale, pentru a vizualiza cum se stramba niste asa zise vedete, sau mai corect,cum sunt platite cu bani buni pentru a se stramba si pentru a mai si scoate cate o injuratura.

A doilea documentar, venit in completarea primului, ofera modalitati de a scapa de aceste manipulari. Cum? Omul a devenit atat de inteligent incat nu mai percepe ceva simplu ca fiind simplu si vindecator. Interesant cum tocmai credinta te face sa realizezi ca TU ca om esti liber si responsabil de tot ceea ce faci, si nimeni si nimic altcineva si altceva nu este vinovat de bucuriile si esecurile tale. Prin urmare nu noi depindem de ADN-ul nostru, ci ADN-ul depinde de noi.

Mai multe va las sa aflati din cele doua documentare.

Razboiul parapsihologic – Dezvaluiri uimitoare

Razboiul parapsihologic – Protectia psihica

One thought on “Cum iti controlezi ADN-ul

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s